تولید کننده محتوا، مثل هر شغل دیگری برای اینکه بتواند کارش را به نحواحسنت انجام دهد، باید وظایف خود را بشناسد. محتواگر با شناخت وظایف خود، نسبت به نقاط ضعف و قوت خود آگاه شده و با این شناخت میتواند در مسیر بهبود آنها قدم بردارد.
در این مقاله به وظایف تولید کننده محتوا خواهم پرداخت و راهکارهایی برای بهبود هر کدام پیشنهاد میدهم:
آشنایی با اصول نگارش
اولین و سادهترین چیزی که یک تولید کننده محتوا باید بداند، اصول نگارش است. یک تولید کننده محتوا باید بداند علائم نگارشی مثل نقطه(.)، ویرگول(،)، دونقطه(:)، پرانتز و … چه زمانی باید استفاده شوند و هر کدام چه معنایی میدهند.
یک محتواگر باید بداند نیمفاصله چیست؟، در چه کلمههایی باید از نیمفاصله استفاده کنیم و در چه کلمههایی نباید استفاده کنیم.
یک محتواگر باید بداند هِکَسره چیست؟، کجا باید از (ه) استفاده کند و کجا کسره بگذارد.
برای یادگیری اصول نگارش نیاز نیست خودتان را اذیت کنید، کافی است یک جستجو در گوگل انجام دهید، تعدادی از مقالات نوشته شده در این زمینه را بخوانید و بعد به صورت عملی در نوشتههای خود آنها را رعایت کنید تا ملکه ذهنتان شوند.
برای اینکه بتوانید بهتر علائم نگارشی را یاد بگیرید بهتر است در تمام نوشتههای خود آنها را رعایت کنید. در مقالاتی که مینویسید، محتوایی که برای شبکههای اجتماعی خود تولید میکنید، حتی در پیامهایی که برای دوستان خود ارسال میکنید. به این صورت میتوانید سریعتر علائم نگارشی را یاد بگیرید.
آشنایی با ابزارهای گرافیکی
هر تولید کننده محتوا بهتر است که حداقل با یکی از ابزارهای گرافیکی آشنایی داشته باشد. بهترین ابزار گرافیکی برای کار کردن با تصاویر فتوشاپ است که بهتر است در برنامه یادگیری خودتان قرار بدهید. البته قرار نیست خیلی کار پیچیدهای با فتوشاپ انجام دهیم.
برای یک محتواگر همین که بتواند در فتوشاپ سایز عکس را تغییر دهد، قسمتی از عکس را برش دهد، رنگ عکس را عوض کند و نوشته و لوگو به عکس اضافه کند کافی است.
آشنایی با اصول سئو (SEO)
سئو(SEO) مخفف کلمه Search Engine Optimazation است به معنی بهینه سازی برای موتورهای جستجو. یک تولید کننده محتوا باید به اصول سئو آشنایی داشته باشد.
نویسنده محتوا باید بداند که به چه صورتی نوشته خود را برای موتورهای جستجو بهینه و قابل فهم کند.
نوشتن مقاله های عالی
یک تولید کننده محتوا باید بتواند مقالههای باکیفیت و عالی بنویسد. در یک مقاله عالی، هم اصول سئو در آن رعایت شده است، هم خوانا هستند، هم اصول نگارشی در آن رعایت شده است و تصاویر جذابی دارند.
یک محتواگر باید بتواند مقالاتی را بنویسد که تمام موارد گفته شده در آن رعایت شده باشد.
اگر قصد دارید به صورت حرفهای وارد شغل محتواگری شوید، توصیه میکنم با همین ۴ سرفصل شروع کنید به یادگیری و در حدی که بتوانید کار را شروع کنید یاد بگیرید و بعد در اجرا تمام موارد را تمرین کنید
به نظر شما همین ۴ سرفصل برای تبدیل شدن به یک محتواگر کافی است؟